Brand Name

Meggymag párna 04

  • Leírás
  • Szállítás

Meggymagék úgy döntöttek, hogy összetömörülnek egy 15 X 15 cm-es lakásba  Egy lakásban 150 g meggymag csatlakozott. A lakások belső fala fehér pamutvászon, a külső burkolat különböző designer pamutvászonból készültek.

A meggymag előnyös tulajdonságai közé tartozik a kiváló hőtartás. Melegíthető és hűthető.

Melegen fájó pocakra, fülre, hidegen zúzódásokra, oltás helyére tehetjük.
Vagy csak egyszerűen babzsákként játszhatnak a gyerkőcök vele. Leszedhető alkatrészt nem tartalmaz, így egészen pici babák kezébe is adhatjuk.

A melegítést elvégezhetjük a mikrohullámú sütőben alacsony fokozaton, inkább többször rövidebb ideig(0,5-1 perc). Mélyhűtőbe téve hűthetjük.

A külső huzat: pamutvászon, levehető, mosható, vasalható.
A belső huzat: fehér pamutvászon.
Töltete: kb.150 g vegyszermentesen tisztított meggymag.

Egyedi termékeinket a Magyar Posta Zrt., a vele kötött szerződés értelmében a saját Általános Szerződési Feltételei alapján szállítja, ezért a szállítási költség a Magyar Posta Zrt. által meghatározott díjakon történik.
FONTOS! A megrendelt termékek szállítási költsége a vásárlót terheli. A feltüntetett értékhatár feletti és 2 kg alatti megrendelés esetén a szállítás költségét átvállaljuk! Más esetben, amikor a termék értéke meghaladja ugyan a feltüntetett értékhatárt, de terjedelmes a csomag vagy a súly több mint 2 kg, egyedi szállítási feltételekkel kell számolni. Ez esetben értesítést küldünk az adott termék szállítási és csomagolási költségeiről.
Bővebben itt.
1 700 Ft
Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!