Brand Name

Kosárbélelő/táska 17

  • Leírás
  • Szállítás

Két keréken is legyél egyedi és trendi. Dobd fel a bicajod egy ilyen bélelt táskával. Mérete úgy lett kialakítva, hogy minden kosártípusnak megfelel, gumírozva van. Két hosszú füllel van ellátva. Könnyen kitudod venni a kosárból, vállra akaszthatod, majd bevásárlás után egyszerűen csak visszateszed a táskát a kosárba. Így a nejlonszatyros megoldást is elkerülted. Belső zsebében elfér a telefon, kulcscsomó és a pénztárca. A másik praktikuma, hogy a váll- vagy laptoptáskád is védve van a karcolástól, amit egy fém kosár tud okozni. Mosógépben 30 fokon mosható.

 

 

Egyedi termékeinket a Magyar Posta Zrt., a vele kötött szerződés értelmében a saját Általános Szerződési Feltételei alapján szállítja, ezért a szállítási költség a Magyar Posta Zrt. által meghatározott díjakon történik.
FONTOS! A megrendelt termékek szállítási költsége a vásárlót terheli. A feltüntetett értékhatár feletti és 2 kg alatti megrendelés esetén a szállítás költségét átvállaljuk! Más esetben, amikor a termék értéke meghaladja ugyan a feltüntetett értékhatárt, de terjedelmes a csomag vagy a súly több mint 2 kg, egyedi szállítási feltételekkel kell számolni. Ez esetben értesítést küldünk az adott termék szállítási és csomagolási költségeiről.
Bővebben itt.
3 000 Ft
Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!