Elképzeléseteket megvalósítom papírból

 

Egyedi, az elképzeléseiteknek megfelelő dekorációt készítek. 

Papír - Virág - Papírvirág

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a hobbijuk egyben a munkájuk is.

A sors valahogy úgy hozta, hogy munkáim többsége kapcsolódott az esküvőkhöz, a készülődéshez, a ruhákhoz. Így több nézőpontból is megtapasztaltam, ennek az emlékezetes eseménynek az előkészületeit. Több mint húsz évvel ezelőtt az első munkahelyem egy menyasszonyi ruhaszalon volt, ahol rengeteg dolgot megtanulhattam az ott töltött évek alatt, nem csak a ruhákkal, hanem az egész eseménnyel kapcsolatban.

A papírvirágok és a dekoráció utáni érdeklődésem a Húgom esküvőjével kezdődött, bár korábban is volt rendezvény, amit dekoráltam, de a virágok utáni komolyabb érdeklődésem ekkortól lett igazán komoly. Folyamatosan kísérletezem formákkal és színösszeállításokkal és mára olyan formát sikerült kialakítanom, amely nem minden rendezvényen jön szembe az emberrel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit elsősorban én készítek, az a virágfal, amely bérelhető. A virágfal nagy mérete és terjedelme miatt (2.5 m X 3 m), a helyszínen kerül megépítésre, amely az összeszerelést követően virágozok fel, majd bontok le. A papírvirág falak alapszíne fehér. A virágok egyediek, kézzel készítettek, az elképzeléseknek megfelelő színben, méretben, az egészen kicsitől a 90 centiméter átmérőig.  A hagyományos díszítéssel jól kombinálható és tökéletesen kiegészítik egymást.

 

 

 

 

 

 

 

 

Esküvőkön kívül bármely rendezvények dekorációja lehet a papírvirág, akár fotózás vagy party kellékeknek is tökéletesek. 

Árajánlatot minden esetben, a helyszín megtekintése és személyes találkozó után készítek.

Minden felkérésnek örülök :)

Egyeztessünk időpontot itt

 

 

 

 

Kamilla

 

2017.02.25.